Waarom de Londen Pass de beste keuze is voor je stedentrip

Waarom de Londen Pass de beste keuze is voor je stedentrip

Als je van plan bent om een stedentrip naar Londen te maken, dan is de Londen Pass een uitstekende keuze. Deze pas biedt je toegang tot meer dan 80 attracties in de stad, waaronder de Tower of London, de London Zoo en de Westminster Abbey. Maar waarom is de Londen Pass de beste keuze voor je stedentrip? Hier zijn enkele redenen.

1. Bespaar geld op toegangsprijzen

Met de Londen Pass krijg je gratis toegang tot meer dan 80 attracties in de stad. Als je alle toegangsprijzen apart zou betalen, zou je veel meer geld kwijt zijn. Gemiddeld besparen reizigers tot wel 40% op toegangsprijzen met de Londen City Pass.

Waarom de Londen Pass de beste keuze is voor je stedentrip

2. Verken Londen per bus en boot

Een van de grootste voordelen van de Londen Pass is de inclusie van de hop-on/hop-off buservaring, gecombineerd met een schilderachtige boottocht op de Theems. Deze combinatie biedt reizigers een unieke kans om Londen vanuit verschillende perspectieven te bekijken. Terwijl de bus je langs de iconische bezienswaardigheden van de stad rijdt, biedt de boottocht een rustige en panoramische blik op de skyline van Londen vanaf het water. Beide vervoersmiddelen zorgen voor een flexibele en uitgebreide manier om de stad te verkennen.

3. Gratis reisgids

De Londen City Pass wordt geleverd met een gratis reisgids van 160 pagina’s. Deze gids bevat gedetailleerde informatie over alle attracties die je met de pas kunt bezoeken, inclusief openingstijden, locaties en handige tips.

4. Flexibiliteit

Je kunt de Londen Pass kopen voor 1, 2, 3, 6 of 10 dagen, afhankelijk van hoe lang je in de stad bent. Dit betekent dat je de pas kunt aanpassen aan je reisschema. Niet alleen handig, maar ook gunstig en het biedt je alle flexibiliteit die je nodig hebt.

5. Gratis openbaar vervoer

Met de optionele Visitor Oyster Card (Travelcard) kun je gratis reizen met het openbaar vervoer in Londen, inclusief de metro, bussen en treinen. Dit bespaart je niet alleen geld, maar maakt het ook gemakkelijker om de stad te verkennen. De Underground is eigenlijk al een attractie op zich, dat wil je niet missen.

6. Extra kortingen en aanbiedingen

Naast gratis toegang tot attracties, biedt de Londen Pass ook extra kortingen en aanbiedingen bij geselecteerde winkels, restaurants en theaters in de stad.

Stedentrip met Londen Pass

Architectonische pracht: St Paul's Kathedraal en haar koepel

De Londen Pass is een uitstekende keuze voor je stedentrip naar Londen. Het bespaart je geld op toegangsprijzen, laat je de wachtrijen overslaan, biedt een gratis reisgids, geeft je flexibiliteit, biedt gratis openbaar vervoer en extra kortingen en aanbiedingen. Dus waar wacht je nog op? Koop je Londen Pass vandaag nog en begin met het plannen van je stedentrip naar Londen!

Als je meer wilt weten over de Londen passen of andere reistips, bezoek dan Voornaamste voor meer informatie.